TYSKFORLAGET

 
   TYSKFORLAGETs idegrundlag er:
• at udgive undervisningsmaterialer til tysk på de gymnasiale uddannelser.
• i samarbejde med forfattere at udvikle undervisningsmaterialer, der er skræddersyede til tyskfaget og som fremmer fagets profil som et levende fremmedsprog.
• at tilbyde forfattere et fagligt inspirerende og udviklende undervisnings- og forlagsmiljø.
• at tilbyde forfatterne meget konkurrencedygtige og fordelagtige forlagskontrakter.
 
TYSKFORLAGET er vokset ud af en faglig sammenhæng. Hos os står undervisningen i fokus, og hos os har alle ansatte en forbindelse med undervisningen. Vi har derfor en en anden forlagsprofil. Målet med vore udgivelser er at styrke tyskundervisningen og give vore kolleger velfungerende materialer til undervisningen. TYSKFORLAGET har sit grundlag i Tysklærerforeningens formålsparagraf.
Vi har valgt primært at udgive bøger til tysk i de gymnasiale uddannelser, fordi vi er overbeviste om, at det er vigtigt at specialisere sig for at gøre det bedst muligt. Vor redaktion består derfor af erfarne tysklærere, der alle er specialister på hver deres område, så forfatterne kan få de bedste sparringspartnere til deres udgivelser.
 
TYSKFORLAGETs priser er nettopriser. Ved direkte salg fra forlaget yder vi 25% rabat i forhold til bogladeprisen. Vi sælger til lave og gennemskuelige priser. Sammenlign vore bogpriser med andre på markedet og se, hvad der er billigst. Træk roligt konkurrenternes “rabat” fra inden sammenligningen.
Vore bøger er som regel farveillustrerede og vi kombinerer bog og lyd, hvor det er muligt ved at forsyne de fleste af vore udgivelser med en cd-audio.
Vi tilbyder en fordelagtig abonnementsordning for vore nyudgivelser, hvor man (tysklærer/tysk faggruppe/amtscenter/amtscentral, pædagogisk central eller privatperson) kan købe 1 bog pr. abonnement til særlig introduktionspris (ca. 25% af rabatprisen ved direkte salg).
Hos os kan bøgerne bestilles ved at maile, faxe, skrive eller ringe. Bogens pris er uafhængig af bestillingsformen og det bestilte antal.
Vore priser er alle eksklusive moms og forsendelse (Post Danmarks takster).
Vi glæder os over at levere gode bøger og tilhørende materialer til tyskundervisningen.
Hvis du selv har én ide til udgivelse, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

 

TYSKFORLAGET
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf. 7020 4990 - Fax: 7020 4991
E-mail: tyskforlaget@tyskforlaget.dk
http://www.tyskforlaget.dk