Abonnementsordning

 

Tyskforlaget tilbyder tysklærere, faggrupper og skoler en abonnementsordning for vore nye bogudgivelser.

Abonnementet omfatter ikke DVD´ere med film og oplæsning af tekster til antologier samt spil.

Du kan tilmelde tyskgruppen som helhed eller dele af den. Forudsætning for abonnementet er, at Tyskforlaget modtager navnene på faggruppens medlemmer, og at abonnementet i antal ikke overstiger faggruppens antal af lærere. Endvidere kan du tilmeldig dig abonnementsordningen som privatperson.

Fordelene ved abonnementet er, at du modtager vore nye titler straks efter udgivelsen til en stærkt reduceret pris (50 % rabat).

Som abonnent får du endvidere yderligere fordele i form af en særlig abonnementsrabat ved køb af vores bogtitler på 25 %. Den almindelig skole- og boghandlerrabat udgør derimod 20 %.

Derudover modtager man særtilbud i form af nedsatte titler længe inden de annonceres på hjemmesiden, så du kan gøre brug af fordele før andre kunder. Abonnenters bestillinger af særtilbud ekspederes altid først, ligesom man før andre kundegrupper modtager informationer om udgivelser og kurser.

Husk derfor altid at gøre opmærksom på dit abonnement, når du bestiller bøger mv..

Abonnementet løber helårligt (januar - december) og du forpligter dig til at modtage alle titler, der udkommer inden for en abonnementsperiode.

Abonnementet kan opsiges skriftligt med 14 dages varsel med udgang af den løbende abonnementsperiode.

Titlerne annonceres i bl.a. »Wissenswert« og på Tyskforlagets website, hvor man kan læse mere om udgivelserne.

Betaling for abonnementet sker ved modtagelse af bøgerne. Abonnementet i sig selv koster ikke noget; der betales udelukkende for de titler, man som abonnent modtager.

 

Tilmelding til abonnement sker via mail eller anden skriftig henvendelse.