20 minutter til at skaffe 100.000 DM.

Det er, hvad Lola har - ellers bliver hendes elskede Manni slået til plukfisk af en stor fyr med mørke briller og læderjakke. Og spillet starter: Nu!
Lola sprinter ned af trappen, ud på gaden - hvad nu? Til højre eller venstre? Hvert valg har konsekvenser, hvert sekund tæller. Hen i banken til far - der har de i hvert fald pengene. Hvilke overtalelsesmetoder må Lola tage i brug?
Hurtigt videre: Finde Manni, inden han gør noget dumt - eller inden de mørke briller og læderjakken finder ham uden de 100.000 DM. Men pas på! Et fejltrin er skæbnesvangert - har Lola taget de rigtige beslutninger undervejs?
Dét er historien i "Lola rennt". Men lad dig ikke narre: Du får meget mere end dét. Du får Lola - en vaskeægte action-heltinde, der drøner afsted med en rødt flammende hårpragt flagrende efter sit kønne hoved. Du får en film, der jonglerer med sin historie som en anden kunstfilm, men som pumper adrenalin som et spændende spil og tryllebinder eleverne. "Lola rennt" presser filmmediet helt ud på kanten. Lad ikke noget komme bag på dig. Og husk: Game Over, når du er død tre gange - eller når du har vundet spillet!

 

Prisoplysninger